Whiskysås à la ArneHemligheten med såsen är att offra lite av whiskyförrådets godaste flaska. Den ska vara riktigt rökig, något Islay-sorterna är kända för. Varför såsen heter Arne? Förklaringen är att Mats heter Arne som andranamn – ett ganska diskret sätt att uppkalla en maträtt efter sig själv. Servera såsen till kött av antingen det finare slaget som oxfilé eller det enklare slaget som pannbiff .Stötgrönpepparkornimortelochblandanerdemisåsen. svartpeppar, nymald. Rörutmajsstärkelsenilitekalltvattenalltommat.se
Ett typiskt inslag i ett australiensiskt bageri är olika bullar med matiga fyllningar. Och det är hur smart som helst! Det blir ett mättande mellanmål, en lätt lunch eller ett extravagant tillbehör till soppa eller sallad. Jag har omtolkat deras något vitare och fetare utbud till grova, fröiga snurror med härlig fyllning. Lite comfort-food känsla ...SvartpepparMalen. Tillsättfrönochmjölocharbetadegentillsdenärsmidig. LäggbitarnamedsnittytanuppåtpåenbakpapperskläddplåtelleribullformaravpapperMatHem
Piffa till morgonäggen med champinjoner, lök och lite ost i ugnen - en typ av omelett, frittata eller nå't...Såhärisemestertidernärvihargottomtidpåossattätafrukostbrukarjaggöralitemermedäggenänattbarasteka, kokaellergöraröraTvå små kök
Evelinas värld?LCHF bak on Instagram: “Idag har jag och lillskrutt bakat denna godingen! ? En ljuvlig semmelkaka toppad med mandelmassa, mandelspån och grädde! Otroligt lättbakad…”www.instagram.com
Jag fick några frågor angående material om bondgården. Jag gjorde då lite förändringar i djurmeningar och lade till några djur.Vill du h… | Djur pyssel | Pinte…www.pinterest.se
Det var det här jag ville ha till middagKryddamedsalt, svartpepparochengnuttaråsocker, ochlåtdäreftertomatsåsenkokaihopunderenknapphalvtimma, medanduförberederfärsenochbörjarkavlautpizzabottnarSMASKENS.NU
En av världens festligaste efterrätt…lätt som en plätt!!! Fixa till helgen kanske?JagharlängevaritnyfikenpåattgöraGlaceaufour, somärfranskaochbetyderjust, glassiugn. Marängenvispadejagocksåihoptidigareochställdeikylensådetvarbaraatttaframochkladdaellerspritsapådenpåglassenochsåskjutsiniugnen… systrarna M
Efter världens icke-undergång, eller till nyårsbubbletJagtänkteattjagskulleläggauppdenidagsåattnivetvadnikanhatillbubblornaimorgonnärvärldentrotsalltfinnskvar, likaunderbarochkatastrofalsomvanligtPyttes. Matblogg nr 59267054
Lite egen tid - passar bra till att kalka av kaffebryggarenKaffebryggarenharunderentidförtliteoväsen. Tartilldetgamlabeprövadeochmiljövänliga knepetattfåiordningpådenTack för maten
Jag har en liten suprise för dig ;)Fördepengargjordevisenresormedtåg, därvitex. Japp, jagochminfarmortogoftapromenadernärjagvarhoshenne, ochpådessapromenaderletadeviefterburkar/flaskorochannatsomgickattpantaMitt liv som fru L
Idag har jag å Signe bakat brownies med ballerina kladdkaka. Skulle egentligen vara oreo kakor i men hittade inga i butiken. De blev iallafall jättegoda:)Rörnervaniljsocker, saltochkakao, rörävennervetemjöl, blandaallttillenjämnsmet. 175grumsvarmtsmör. 1½ dlkakaoavgodkvalitet . Värmugnentill200g. Vispasmörochsockerljustochfluffigt, tillsättsirap, därefter1äggitagetundervispning. Gräddamittiugnenmellan20-25min, kakanskavarakladdigimitten. 175grumsvarmtsmör. 1½dlkakaoavgodkvalitetSofies mammablogg
Franskinspirerad kycklinggrytaI Ulrikas kycklinggryta trängs massor av goda smaker som för tankarna till Frankrike. Här blir det bäst med crème fraiche med lägre fetthalt. Vi har lagat den både med crème fraiche 15 % och med ännu magrare fraiche 5 % – det blir jättegott med båda.Skärtomaternaibitar, tillsättdemsamtgrovthackaddragonochlåtalltbligenomvarmt. svartpepparalltommat.se
Malin Sofia Magdalena Jansson on Instagram: “? Kyckling med frasig soltorkad tomat & mozzarella ? Det här ? Såå gott! Älskar toppingen som blir lite frasig efter ugnen, och sen ihop…”www.instagram.com
Lindas bakskola on Instagram: “I samarbete med Ankarsrum har jag bakat extra saftiga, gudomligt goda saffransbullar fyllda med härlig vaniljsmörkräm?! Baka och njut av…”www.instagram.com
Amerikanska pannkakor med lönnsirap till kvällsmat? Jag är vuxen, har flyttat hemifrån och får bestämma själv - så varför inte :-)Jagbläddradeikokboken "Tofvehult - följmedpåvårsmakresa" avLenaochPeterGöranssonieftermiddagsTvå små kök
Idag ser man panna cotta överallt. Det kan ju vem som helst få till. Tacka vet jag crème caramel, skulle jag välja en sista dessert innan jag lämnar jordelivet skulle det bli den, majestätisk med sitt gyllene täcke av karamelliserat socker.CharlotteGawell. Läggindenifrysenförattstelnatill. HälluppdenienskålochförvaradenikylentillsdenskaserverasMatHem
KOSTSTUDION on Instagram: “Idag använder vi lite av den lediga tiden till att förbereda matlådor för kommande dagar ?? Dessa lådor med kycklingkebab och ris av…”www.instagram.com
Här ni inte provat dem? Då måste ni... Receptet har jag fått från min mamma och vi bakar dem alltid till jul. De är fullkomligt livsfarliga … | Bakning | Pinterest | Biscotti, Baking and Cookieswww.pinterest.se
När man har lite kcal kvar på kvällen, är soppa toppen!Jagharalltidgrönsakerifrysensådetärbaraattplockaframenpåseochkokasoppapådetmanärsugenpå69Kilo.se
KIT Mat on Instagram: “Den här chokladstinna kakan har fått sitt namn efter Mississippiflodens mörka lera. Full av sega marshmallows och underbara pecannötter och…”www.instagram.com
Mauds mat - Matmagasinet on Instagram: “Letar du efter något gott till kaffet☕️ eller dessert? Den här tårtan är lättgjord och fylld med en luftig och god moccakräm. Receptet…”www.instagram.com
Sofia Alfredsson on Instagram: “Jag kommer sakta igång med lite matlådor igen nu efter förlossningen, gjorde en kycklingrätt en kväll här hemma så gjorde lite extra mat så…”www.instagram.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.