För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (det var ju ett tag sedan) reagerade man på att varthän man såg var det färdigmat (
Nu går det i princip inte in mer i min frys, så nu får kakbaket anstå tills juldagarna är över, och tjocka släkten varit här, och förhoppningsvis ätit ordentligt - och blivit ännu tjockare *hihi*
Herr Backa kämpar på med verandamålningen, skrapar och har bytt några brädor. Försökte fjäska med rabarberkakan som är hans favorit och lyckades för några minuter
De dagarna jag stannar kvar på jobbet på lunchen så vet jag knappt vilken tid det är på dygnet. Lös upp jästen med lite av degvätskan och häll sen på resten
Hängde ni med. För ett tag sedan läste jag ett tips hos Tina från Lotta som hon läst hos Martin. Nästa gång ska jag testa med dinkelmjöl, för det passar så bra till lösare degar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.