宮保马丁Gong bao ma ding
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Andra stekning 15 cm purjolök(ar) , el. mer 2 st färsk chilifrukt , här får du avgöra din preferens, 1 chili är nog, 3 chili är mycket starkt 70 gram jordnötter 3 klyfta(or) vitlök 3 cm färsk ingefära 1 tsk sichuanpeppar , denna ingrediens är central för rätten och grunden till麻辣 och kan därför inte uteslutas - om du inte har använt sichuanpeppar tidigare rekommenderas att du inte överstiger det angivna måttet första gången du prövar. Kryddan finns att köpa i de flesta asiatiska matbutiker Första stekning 500 gram Quorn Strimlor 2 dl kikärtor, kokta , om du inte gillar kikärtor tar du någon annat el. mer quorn, låt friheten flöda Marinad 1,5 tsk potatismjöl 2 msk portvin , el. annat trevligt dessertvin 2 tsk sojasås , kinesisk är bra Woksauce 1,5 msk potatismjöl 1 msk grönsaksfond 1 msk risvinäger , annan vinäger kan fungera, men var försiktig och smaka av, för mkt vinäger är farligt för balansen 1,5 msk sojasås 1,5 msk sambal oelek 1,5 msk socker 2,5 msk portvin , el. annat trevligt dessertvin 2 dl vatten Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.