Nu kommer ett hejdundrande gott recept niverkligen ska lägga på minnet. Detta åt vitidigareikväll och jag kan säga att det ligger som bomull i magen just nu
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkvällbilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Jag som alltid har energitill att baka har ingen som helst energitill att ens duscha. Jag som hade förberett mina surdegar och lyckats få dom riktigt levande
I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar iiPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgicktilliPhone efter det iaf
Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär. Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs ibutiker och på marknadsstånd för jag har aldrignånsinhittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa imustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp inibilden
Vintern är ju här i många olika skepnader med blåst, regn, några ynka minusgrader, glashala vägar o däremellan skiner solen och det droppar från stuprören… Södra Sverige ja… Ge mig en riktigvinteristället
Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilkasmakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Att vakna på morgonen, dricka en kopp kaffe och under tiden värms ugnen upp, för att sedan baka av dessa nattjästa rågfrallor (eller annat bröd för den delen)
Eftersom vi hade besök i helgen av en hel familj å var det tur att vi hade köpt ett nytt matbord. Dessutom tittade både syrran och vår gode vän Jonas förbi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.