Österrikiska och Schweiziska bröd
Mat och vinbloggen
Mat och vinbloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gr vatten
  • 2 dl
  • 50 g rågsurdeg
  • 360 g fint rågmjöl
  • 20 g jäst
  • 400 g vatten
  • 4 dl
  • 260 g fint rågmjöl
  • 260 g vetemjöl med hög proteinhalt
  • 10 g hel kummin
  • 20 g havssalt
  • 5. Sätt in bröden i ugnen med hjälp av en stor stekspade och spruta in rikligt med vatten med hjälp av en blomspruta
  • 1 g jäst
  • 100 g vatten
  • 150 g dinkelmjöl
  • 1 g havssalt
  • 300 g dinkelmjöl
  • 80 g fint rågmjöl
  • 350 vetemjöl med
  • 100 g rågsurdeg
  • 25 g jäst
  • 400 g vatten
  • 20 g havsalt
  • 5 minuter
  • 2 timmar
  • 50 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.