Vem har väl inte i det dystra vintermörkret önskat sig till medelhavets klarblå vatten och det stjärnklara nätterna med cikador som spelar i snart sagt varje buske, eller det ljumma kvällarna med varma vindar som smeker ens kind, jag tror att det flesta av oss har nog låtit den drömmen bli verklighet åtminstone en gång i livet, kanske till och med flera gånger
Det billigaste var "Skeppsbröd" (se bilden ovan). Middagen intogs på "Restaurang Hjerta". Det är en nyöppnad restaurang på Skeppsholmen i Stockolm och fick jättebra i kritik i DN i fredags (fast vi hade bokat bord innan)
Den tiden jag jobbade på restaurang i Finland, långt förrän vi flyttade till Oslo, minns jag gott, och speciellt väl en episod när hotellet där jag jobbade som köksmästare, fick ett celebert besök
Ta en ugnsform och lägg i strömmingen så att filéerna överlappar varandra. Häll över citronsaften, blanda samman dillen, öken, senapen, tomatpurén med grädden och salta och peppra, varefter blandningen hälls över fisken i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.