Örtmarinerad fläskfilé och primörsallad med smak av tryffel
COOKED
COOKED
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 1 sats örtmarinad
  • 1 knippe grön sparris
  • 1 knippe morötter
  • 1/2 knippe salladslök
  • 1/2 huvud romanesco
  • 1 schalottenlök
  • 1 tsk smör
  • 1 1/2 dl grädde
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 1-1 1/2 msk tryffelolja
  • 1 msk maizena
  • 1/2 dl gräslök, finhackad
  • salt
  • 8 grillspett
  • 800 g färskpotatis
  • 2 msk olivolja
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.