. Det enkla är ofta det godaste, precis som i fallet med den här potatisen. Jag hade lätt kunnat äta en måltid bestående av just de här gyllene potatisarna som fått rostas i ugnen med massor av olivolja, vitlök och örter
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
jo, jag gillar ju som sagt tillbehör när det är grilltime. Här är ett bröd jag gjorde idag. Jag har ofta svårt för att ange exakta mängder då jag alltid "lär känna" varje deg
I går lagade jag ett riktigt gott mos. Närmare bestämt broccoli och ärtmos. Är i vanliga fall inte jätte förtjust i gröna ärtor men i tillsammans med broccolin blev det ett supergott mos som vi nog kommer göra fler gånger
Villigt erkänner jag att brysselkål inte är en ofta återkommande råvara i mitt kök. Brysselkål är väl egentligen ok men den är lite för besk för min smak
De senaste dagarna har det blivit mycket wokat och ugnsstekt, så därför var det extra gott med mos. De flesta känner till potatismos, men det finns så oändligt många fler varianter än så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.