4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Gnid in filéerna med grillkrydda. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Jag är mycket för smakrik mat och hur olika smaker gifter sig med varandra. Här är ett bra exempel på olika smaker som gifter sig bra ihop, nämligen rödbetor, fetaostoch rosmarin
Ugnsrostad kyckling med rotsaker ochfetaost i långpanna. Lägg allt på långpanna med bakplåtspapper. Blanda olja och fond i en skål och tillsätt kyckling och rotfrukter, blanda ordentligt
Pressa över vitlöken och krydda med timjan och salt. Blanda om med jämna mellanrum. Smula över fetaosten direkt när du tagit ut formen ur ugnen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.