Recept på kalla såser kan man inte få för många av eller hur. Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Fast idag ska vi laga en sås med tonfisk på burk och kapris. Räkna med att det tar max en kvart. För det första är det gott och för det andra går det väldigt snabbt att slänga ihop en måltid
Rör även ned körsbärstomaterna, rödlöken och frukten lite snabbt och låt dem bli varma Blanda korven, grönsakerna, spenaten och frukten med pastan i stekpannan och rör ned hälften av dressingen
Ta en stor glasskål och täck botten med tomater sen lägger du på skivad lök. Blanda olja, vitlök, vinäger, persilja, paprika,chilisås, örter och kryddor efter egen smak i en skål
Servera den stekta fisken medtomatsalladen, nykokt Sparris och Citronsmör. Istället gjorde jag en enkelpanering med bara ägg och riven parmesan, det blev riktigt läckert
Tomatsalladen görs parallellt med att köttfärssåsen puttrar och pastan kokar. Tomaterna är klyftade och ska in i ugnen med flingsalt, svartpeppar och rikligt med olivolja
Servera köttet i skivor medtomatsalladen, ruccoladressing och citronklyfta. Idag blev det citron- och vitlöksstekt skinkrulle med tomater, rädisor och ruccola
OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, ochdärmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.