Stekt vitkål med cocktailtomater. Möra kycklinglårfiléer. Putsa kycklinglårfiléerna och lägg i en skål. Den här kycklingen har jag lagat flera gånger och den är verkligen jättegod och superenkel att göra
Salta och peppra kycklingfiléerna och lägg ut dem på en skärbräda med den urbenade sidan upp. Bred på tapenade och rulla samman varje filé med bacon runt
Till nyår gjorde jag en sås med balsamvinäger i. Resultatet blev en mustig sås med mycket smak. Krydda såsen och red ev av den med lite maizenamjöl blandat med lite vatten
Kycklinglårfiléermed grädd & ajvarsås. Ris och en grönsallad med tomat, isbergssallad och avocardo. Alltid mört, man kan göra olika varianter med låren
För er som har missat det så kommer det här igen, dock med vissa korrigeringar. Dela kycklingfiléerna en gång på längden om de är stora och krydda med salt, svartpeppar och oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.