. Det enkla är ofta det godaste, precis som i fallet med den här potatisen. Jag hade lätt kunnat äta en måltid bestående av just de här gyllene potatisarna som fått rostas i ugnen med massor av olivolja, vitlök och örter
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
jo, jag gillar ju som sagt tillbehör när det är grilltime. Här är ett bröd jag gjorde idag. Jag har ofta svårt för att ange exakta mängder då jag alltid "lär känna" varje deg
Lax med fetaost och örter. 2015-09-04, 19. 42. Gårdagens lunch bestod av laxfilé med ett träcke av fetaost och örter som serverades tillsammans med ugnsrostad potatis och sallad
Snart stundar alla möjliga festligheter, våren brukar vara full av dem. Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Fotot. Theres Lundén. Varje sommar brukar jag göra minst en omgång av denna potatissallad. Första gången jag åt den var en midsommarafton vid kusten strax söder om Göteborg
Hjortfilé med potatisterrin, lingonpuck och portvinsås. Huvudrätten var alltså vår rätt detta nyår. Det blev Hjortfilé med potatisterrin, lingonpuck och portvinsås
Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter mina matlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Fina smaker med örter, olivolja, selleri och blandade rotsaker. Det blir en fullvärdig och mättande vegansk måltid med röda linser i soppan och serverad tillsammans med något gott bröd
Laxdax var det här i Mårtenssons kök, jo då idag igen men vi har varit väldigt sugna på fisk de senaste dagarna och då kan det dugga extra tätt mellan fiskinläggen här i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.