1 röda
äpplenBlanda samtliga ingredienser till marinad, ta undan hälften. Lägg kycklingen i andra hälften. Låt marinera minst 1 timme, gärna över natten. Sätt ugnen på 225 grader vanlig värme. Lägg kycklingen på en plåt. Grädda mitt i ugnen 20 minuter.Skala, ansa och skär grönsakerna i klyftor och bitar ca 4 cm stora. Ta ut plåten, lägg på grönsaker och ringla över resterande glaze. Grädda tills kycklingen är helt genomstekt. Det tar cirka 25 minuter. Lägg på äppleklyftor mot slutet. Servera gärna med blue cheesedressing.
Vispa samman ägg, majsstärkelse, citronskal, citronsaft, salt och pep-par i en bunke. Doppa kycklingbitarnai äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper
rostade sesamfrön. Hetta upp olja i en panna. Finhacka grönsakerna och blanda dem med mynta, limeskal och saft, salt, socker och chili eller sambal oelek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.