Örtagårdssallad med ägg, bondbönor och dijonmajonnäs
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port (ca 150 g per port) kokt kall eller ljummen färskpotatis
  • 2 kokta ägg (lägg till fler beroende på hunger)
  • 1,5 dl bondbönor (kan ersättas med edamemebönor) – lätt kokta, ca 3 min 1 näve bladspenat, grovt hackad
  • 1 näve bladpersilja, grovt hackad
  • 1 mindre näve mynta, grovt hackad
  • 1 mindre näve basilka, grovt hackad
  • 10 cm gurka, tärnad
  • 1-2 färsk rödlök, strimlad eller hackad
  • 4 msk pumpakärnor, gärna rostade
  • 1 äggula, rumstempererad
  • 2-3 tsk dijonsenap (eller mer efter smak)
  • 1,5 msk citronsaft eller äppelcidervinäger
  • 2 dl neutral rapsolja, rumstempererad
  • 1 krm salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.