Så jag tänkte att enenkelmeny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjdiallafall
Till förrätt blev det Hummersallad, och sedan till varmrätt Anka med fikonsky. Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindre fettsnål dessert, allt för er mina bloggisar
Solen och värmen inbjöd mer till enhärligsommarsallad med räkor, avocado, tomater, blandad sallad, gurka, citron, dill och en vitlöksdressing med yoghurt
Jag funderar på att baka enLussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
Varmrätten har jag i alla fall bestämt men än vet jag inte vad jag ska bjuda på för dessert/tårta. Lemon curd har jag nästan alltid i kylen, en riktig räddare i nöden och tar inte många minuter att koka ihop
Enligt receptet skall salladenserveras till stekt ryggbiff ellerentrecote (som man skär i bitar). Blanda senapen med vinägern och tillsätt oljan under omrörning
Jag serverade ugnsrostad delikatesspotatis till grytan och en färgrik sallad upptill detta. Det är ett vik-vila-bröd som då och då behöver få lite kärlek och omsorg, vilket resulterar i ett härligt luftigt bröd
Alla mina favoriter i en och samma tårta, kan knappast bli bättre. Men det är en typisk mathelg som coming up och jag vet att det är många som uppskattar tips på bakverk till midsommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.