Att solen fortsätter stråla ända in på kvällskvisten är underbart men nu får jag och mina röda kinder faktist njuta av den genom köksfönstretför idag har det bakats små hallon och vaniljcheesecake-muffins ,så vansinnigt goda och läskande efter en dag i solen
- Tillsätt vaniljen och lite florsocker i taget tills du fått en krämig frosting. Kan även meddela att sista fotograferingen till boken gjordes i helgen så nu är det dags att börja redigera bilder och sätta ihop boken
Det är svårt tycker jag att vispa grädden alldeles lagon, denna gång blev den lite lös. Jag valde två fyllningar * Äkta bourbon-vanilj o *vanilj och choklad (med goda bitar mörk choklad i)
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Doften "Solmogna Hallon" och en rosa tofs kändes som en bra början och resulterade i en rosa regnbågstårta med vanilj och hallonsmörkräm som täcks av ett lager sörsyrlig yoghurtgrädde och färska hallon
vaniljsocker. Låt svalna och servera med vispad grädde och färska hallon. Vispad grädde. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull, skeda upp i formar och grädda i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.