Gör så här. Jag brukar hinna baka lussebullar 2-3 gånger under november-december och prova lite olika former men den här gången blev det klassiska lussebullar med russin i. Värm smör och saffran i en kastrull, häll i mjölken så att degvätskan blir 37 grader. Grädda i mitten av ugnen i 5-10 minuter tills de har blivit gyllenbruna och är genombakade
Sitter och lyssnar på mattrender på Arlas pressfrukost på Årets Kock. Smakmässigt är gamla svenska inläggningsmetoder mer aktuellt än någonsin i restaurangköken och smaker som lyfts fram är ättika i kombination med sött
Åretspopuläraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Tycker det är kul att se vilka recept som ärpopulära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Kanske just därför passerade de snabbt förbi. Vi fick ihop en trevlig blandning av olika sorters plockmat tycker jag, men även hur lite man tänker att man ska göra av varje rätt så blir det ändå en massa mat när man väl börjar äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.