Ångkokt torsk med dilldoftande rotfrukter, bondbönor och ärtsås
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner 5 gulbetor 3 morötter 2 palsternackor
  • 1 persiljerot
  • 1 liten bit rotselleri
  • 100 g färdigkokta och skalade bondbönor
  • 1 msk djupfryst dill
  • 500 g vit fisk
  • 3 dl mjölk
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 4 dl ärtor
  • 3 msk mjöl + 1,5 dl vatten blandas till redning
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • lite pressad citronsaft
  • 150 g till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.