4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Blanda alla ingredienser i en bunke, smaka av med salt och peppar. Använder du rökt fisk så hoppa över kaviaren, den är med för att sätta lite sting om man använder kokt eller stekt fisk
4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Strimla och stek bacon, purjolökoch champinjoner tills de fått fin färg. Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor ochdillkvist , servera kokt, pressad potatis till
Här är hennes supergoda recept på fisk med räkor och fetaost. – Jag gillar enkla recept med minimal insats i köket, säger kokboksförfattaren Anna Aobadia
Det har bland annat önskats något enkelt recept med fisk och så har det önskats något med kål. men om du redan fixar mos som du exempelvis kryddar med finhackad basilika så blir det genast mycket festligare
Toppa med resten av osten och några dillkvistar. Smaka av med salt och peppar. salt och peppar. Dill. Lägg upp laxen och räkorna i en ugnsform och klicka ut (eller spritsa) moset, häll över Middagsklart gratängsås från Abba, tillsammans med grädde och valfri mängd riven pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.