Njut av säsongen. ------------. Tabbouleh för 4-6 personer. 2-3 kvistar av någon sorts mynta (jag använde äppelmynta). 3-4 tomater. 4-5 msk fin olivolja. 2-3 kvistar av någon sorts mynta (jag använde äppelmynta). 3-4 tomater 1 rödlök (gärna färsk). 4-5 msk fin olivolja
Tycker ni inte att det är dags för ett "ätsäsongen - inlägg". Det var längesedan jag skrev ett och jag kan bara skylla det på den totala o-inspiration som hängt över mig hela våren
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Varmrätt. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär. Grädda på 225 grader i 20-30 minuter. 2-3 champinjoner
Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör. -Mama Skogly ♥ 1 ägg
Den VARMA smörgåstårtan. Torsdag har vi idag och då är det soppa som gäller. Jag älskar soppor men inte just ärtsoppa… Varför just ärtsoppa på torsdagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.