Det ska ätas frukost, lunch, middag och mellanmål hemma och det är inte alltid det enklaste att hitta på någon varmrätt både till lunch och middag alltid
Häll av och spola av i kallt vatten och låt dom rinna av. Skär purjon och löken i tunna skivor. Blanda de kokta makaronerna med den stekt mjuka purjolöken, skinka, lök, ärtoroch ost
Jag gjorde den på det klassiska sättet med omsorg och tålamod ända fram till slutet. I och för sig är det ju inte klassiskt att använda prästost i stället för parmesan heller
Söndag och ligger här med ömmande kropp. Grävde och gjorde ny rabatt bland annat, kul men jobbigt. -) Skönt att våren är här i alla fall även om solen och värmen är som bortblåsta idag
Precis som rubriken avslöjar så kommer här ett recept på en alla tiders smaskig och lättlagad pastasås, med ingredienser som är bra att ha hemma på lager
Enkelt och gott, precis som med den mesta av italiensk mat. salt och peppar. Skär pancettan i mindre bitar och fräs den på hög värme i en panna tills den är nästan knaprig
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.