Jag och Agnes (som är tjejen bakom bloggen Cashewkitchen) har nämligen gjort ett receptbyte där jag nu testat hennes supergoda gröna ärt – & solrosbiffar
Men förutom det njöt jag av veckans enda lediga kväll (en var visst orolig över att behöva bo själv och tokplanerade därför veckan för att undvika ensamma moments)
Nu har jag kommit in i en period med pepparrot, och här kommer min supergoda kräm. Den passar till det mesta, som dipsås till grönsaker, som bbqsås och att ha i saltrullerullar
Skala och koka potatisen. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken
Skala och koka potatisen. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken
Vi tar en långhelg i Stockholm med shopping, god mat och avkoppling. För er som är hemma och planerar något gott till fredagsdrinken måste jag tipsa om dessa fräscha snittar
Skär upp tomater, gurka & melon i mindre bitar och lägg över salladen. Smula över fetaost och droppa sedan över olja, vinäger, salt & peppar efter smak
Våra senaste somrar har bestått av mycket arbete med huset och trädgården. Som tur är har jag världens bästa föräldrar som ställer upp i ur och skur, men det måste fixas mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.