Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Däremot har både ork och tid saknats att knåpa ner recept med ingredienser och tillvägagångssätt, det kräver ju en viss koncentration och dubbelkoll av allt för att inga fel ska uppstå
Dettaär HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar
Riktigt god blev den så det var helt klart värt väntan. Själv tycker jag att detär minst lika gott med blomkålspuré som med potatismos, men den åsikten delar inte Amanda, så därför gjorde jag halva formen med vardera
Detärvärt väntan. Att toppa lasagnen med tomatskivor och basilika sticker ut lite grand men så har vi det största avsteget från en klassisk lasagne, ingen bechamelsås
Värt att upprepa. Ibland kan man bli nostalgisk och längta efter maträtter som man nästan glömt. 1975 presenterade Allt om Mat en klassiker - Kreolskans gryta
Låt brödet svalna något innan du stjälper upp det. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke och häll sist på sirap och filmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.