Den här lättgjorda efterrättspajen med smak av lime och citron såg dagens ljus förra veckan, när varken ork eller ingredienser var på plats, och jag "måste" få till något efterrättsaktigt till födelsedagskalas
Grease a spring form tin with butter and sprinkle the breadcrumbs on all sides, pour in batter, peel and slice the apples in half-moon shape and press into batter
Äpplekaka med kokostosca. ca 24-30 rutor. Grädda kakan mitt i ugnen i 200 grader i 15-20 minuter. Snickersrutor i långpanna, klicka på länken ca 24-30 rutor
Lite nyttigare varianter - även mjölkfria - hittar du under fliken Godis på bloggen. 400 g mörk choklad - 64 - 70%. 1 burk kondenserad sötad mjölk - 397 g. 25 g flisad mandel - lite drygt ½ dl. 10 g frystorkade röda vinbär eller blåbär - ca 1 dl. 400 g mörk choklad - 64 - 70%. 1 burk kondenserad sötad mjölk - 397 g 25 g flisad mandel - lite drygt. 10 g frystorkade röda vinbär eller blåbär - ca 1 dl Smält chokladen i vattenbad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.