Den här gången blev jag sugen på äpplenoch smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Blåbär ochhallonpajskaka med kardemumma. Paj ochkaka i en och samma sommarfavorit. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Ta bort kärnhusen i äpplenaoch fyll hålen med blandningen. Till två äpplen, blandade jag 1dl grovriven mandelmassa men 1tsk nystött kardemumma, 1tsk kanel, 1msk råsocker och en nypa vaniljsocker. Klicka på ca 1msk smör och lika mycket honung på varje äpple
)Det absolut roligaste är då jag hittar på ett recept och det blir riktigt gott. Jag brukar inte våga experimentera för vilt, men nu gick jag verkligen bananas och blandade nästan allt jag fick tag på i bakhyllan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.