Somrig smulpajmedrabarberoch jordgubbar, underbar att servera med glass eller vaniljsås. Blanda rabarber, jordgubbar, socker och potatismjöl i en bunke
Smulpaj ska enligt mitt tycke ha mycket smul och vara enkel att göra. Servera med vaniljsås och njut. Rensa rabarberstjälkarnaoch skär dem i en centimeters bitar
En efterrätt som bevarar sommarkänslan och fortfarande gör jordgubbarna fantastisk rättvisa är den här smulpajenmed jordgubbar ochrabarber där även rabarbern får vara med för att skapa den rätta syrligheten
MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommar som vi fick vår minsta lillebror Alexander
) Mina rabarber smalt ihop till ingenting, så jag fick stötta upp med några bitar äpple. Blanda mjöl och smör med fingrarna tills blandningen liknar fina brödsmulor
Blanda med övriga ingredienser och bre ut över sockrade rabarberoch jordgubbar. RabarberpajFör att väga upp rabarberbernas syra gjorde jag en söt och knäckig deg som jag lade över rabarbernaoch jordgubbarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.