Frostingen har en bas avbryntsmör och får den där knäckiga/karamelliserade smaken. När du sen vispar upp smöret blir det vitt och de bruna prickarna från smöret och kanelen (om du väljer att använda kanel) gör att frostingen blir lätt prickig
Jag lagade till den på enklast möjliga vis genom att sjuda den i välsaltat vatten, och sedan servera den med krispigt bacon, bryntsmör och kokt potatis
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades medbryntsmör
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.