Blanda allt med mjölet. Garnera med chokladrasp. Vispa äggulorna fluffiga med 3 msk kallt vatten, 50 g socker och vaniljsocker. Vispa äggvitorna styva med resten av sockret (50 g). Täck bottnen påen rund form med löstagbar kant, ca 26 cm diameter, med bakplåtspapper ritat efter bottnen och utklippt. Droppa på citronsaften och blanda med sockret (50 g). Rör ut vaniljpuddingpulver med 125 g kallt vatten i en kastrull
Mixa mandelmassa, ägg, smör och mjöl till en slät smet i matberedaren med kniven monterad. Lägg dem i en kastrull tillsammans med socker, kanel, sultanrussin och mörk rom
Vispa äggulorna med sockret och sirapen tills det ljusnar och blir tjockt och pösigt. Ta ut kakan och och låt den svalna något medan du gör marängsmeten
Rör margarinet och sockret pösigt, gärna med elvispens degkrokar, rör sedan i ägget. Blanda mjölet med vaniljsocker och bakpulver och vänd ner blandningen i äggpöset
Shabby Chic Äppeltårta, eller i Mattias nya, otroligt fina, julklappslistade bok Bake My Day. Vem kunde tro att en argentinare var tvungen att flytta till Sverige för att prova nya kombinationer med Dulce de leche
Dagen till ära var vi hembjudna till ett par av mina vänner och firade där med att äta injera *mums* som är en slags surdegs pannkaka som serveras med olika (starka) grytor och är Etiopiens traditionella maträtt
Jag och barnen bjöd honom på lunch i stan tillsammans med våra bästa vänner. Lugnt och mysigt, ja, det vill säga fram till barnen bestämde sig för att börja bråka med varandra om precis allt och inget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.