Äppelpaj som alla kan äta
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g skalade och klyftade äpplen (den färdiga mängden ska vara ca 500 g, så det behövs ungefär 800 g äpplen. Jag brukar göra ett mellanting mellan klyftor och skivor, men det kan man göra som man själv tycker är bäst)
  • 150 g mjölkfritt margarin
  • 3 dl havregryn (rena från Sempers)
  • 1 dl socker
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1½ dl Sempers Fin
  • Mix (eller annan ljus mjölmix)
  • 1 dl hasselnötter – kan uteslutas)
  • 20 minuter Avsluta med att sätta ugnen på grill
  • 2-3 minuter Ät ljummen med lite god vanilj

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.