Skala (eller behåll skalet på), kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor eller bitar. 11 msk kanelSå här gör du 25 minuter Sätt ugnen på 225 °C. Grädda på 225 grader i mitten av ugnen i 15-20 minuter eller tills pajen är gyllenbrun. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2393
Gjorde en gammal favorit idag till kvällsmål, var så otroligt sötsugen men ville inte ge med mig och käka upp de galet sockerfyllda bullarna i frysen så kom på att varför inte göra lite äppelpaj la idastyle
Nån minusgrad och frostnätterna börjar göra sig påminda - Helt perfekt höstväder. De få äpplen som sitter kvar på träden som har fått sig en frostnatt eller två, dom är helt otroligt goda, söta och saftiga
Recept På God Äppelkaka Med Mördeg Och KanelRecept På Smuldeg- Smulpaj Med Äpple Eller BlåbärÄpplepaj - Knäckig Smulpaj Med Äpple Och Mascarponekräm Ingredienser
Bred ut havregrynsblandningen ovanpå äpplena. Sätt ugnen på 225°. Denna "paj" är otroligt enkel att laga till, den smakar väldigt gott och med sitt näringsvärde är den ett hälsosamt alternativ till en riktig äppelpaj
Bred ut havregrynsblandningen ovanpå äpplena. Sätt ugnen på 225°. Denna "paj" är otroligt enkel att laga till, den smakar väldigt gott och med sitt näringsvärde är den ett hälsosamt alternativ till en riktig äppelpaj
men lite pålägg är det lika gott ändå. 2 påsar torrjäst. Lägg tekakorna på plåt med bakplåtspapper, nagga dem och låt jäsa i cirka 30 minuter. Grädda tekakorna i mitten av ugnen på 225 grader i cirka 10 minuter. 2 påsar torrjäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.