Kryddat med kardemumma, kanel ochvanilj. När kanterna är jämna och fina naggar du den lite i botten med en gaffel och låter den sedan stå i kylen ytterligare ca två timmar
Glutenfri äppelpajmed havretäcke och egengjord vaniljsås. För trots det söta innehållet och kanske inte helt enligt kostcirkeln rätt mathållning så är huvudingredienserna naturliga utan konserveringsmedeloch E-nummer
Pajen smakar ljuvligt en aning ljummen med en kula halvsmält vaniljglass eller en gräddklick. Vispa ägg, socker ochvaniljsocker pösigt, och rör ned grädde och mandelmjöl
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Vispa ägg, crème fraiche, socker, vaniljsocker, citronskal och citronsaft till en jämn smet. Tillsätt sedan sockret, kardemumman och mjölet, blanda det snabbt till en deg
Vek plattan dubbel på längden och skar ut remsor med pizzaskäraren. Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna
Igår var mammas och Angelicas sista dag här i Göteborg innan de idag satte sig på tåget hem igen, så därför myste vi till det lite extra igår kväll medäppelpajoch hemmagjord, kallrörd vaniljsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.