Äppelpaj med kanel och ingefära
Andreas gottebod
Andreas gottebod
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gr vanligt vetemjöl (4 dl.)
  • 45 gr florsocker (3/4 dl.)
  • 150 gr kylskåpskallt smör
  • 1 st ägg, lätt uppvispat
  • 1 msk kallt vatten
  • 240 gr vetemjöl (4 dl.)
  • 2 tsk bakpulver
  • 6-8 äpplen 1 msk citronsaft, färskpressad
  • 85 gr strösocker (1 dl.)
  • 18 gr vetemjöl (2 msk.)
  • 1 tsk mald kanel
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 30 gr smör (2 msk.)
  • 1 ägg, uppvispat
  • lite mjölk.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.