GLUTENFRI ÄPPELPAJmed ROSOR. Eftersom jag plockar äpplen så fort jag ser dem och redan har kokat en massa äppelmos var jag tvungen att hitta på något med alla äpplen i kylen
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkoktaäpplenmed Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Sätt rivna äpplen och kanel ovanpå och häll till sist över fyllningen. Rivna äpplen. Blanda ihop ingredienserna till pajen, går snabbast och enklast i en matberedare
Ta upp laxen ur lagen och garnera med äpple, citron och dill. Smaka av med salt, peppar och socker. Lag. Koka upp cider, flädersaft, citronsaft, kanel, nejlikor och salt
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.