Äppelpaj med inkokta äpplen
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 px soli
  • sil
  • kastrull
  • pajform
  • skål
  • dl
  • msk
  • tsk
  • krm
  • 25 min Tillagningstid
  • 40 min Totala tiden
  • 5 min Äppelpaj hör hösten till och något som kommer i många olika former
  • 4-5 fikon Författare
  • fikon
  • 4 Ingredienser Bebis
  • 2 dl vatten
  • vatten
  • 8 små äpplen
  • 3 krm vaniljpulver
  • 1 krm kanel skalet av
  • kanel
  • skalet av
  • av
  • ½ tsk kardemummakärnor
  • kardemummakärnor
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • äppelcidervinäger
  • 50 g smör
  • smör
  • 1 dl vetemjöl
  • vetemjöl
  • 1 dl vispad grädde
  • vispad grädde
  • 4 dl vatten
  • 1 dl rött vin
  • rött vin
  • 20 små äpplen
  • 1 dl socker
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 1 kanelstång skalet av
  • ½ msk kardemummakärnor
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 200 g smör
  • 4 dl vetemjöl
  • ½ dl socker
  • ½ tsk kanel Tillbehör
  • 3 dl vispad grädde
  • 175 grader C i
  • 15 minuter Vispa grädden

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.