Äppelpaj de luxe
JennysRumochSpis
JennysRumochSpis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 120 g rumstempererat smör
  • 180 g vetemjöl (3 dl)
  • 60 g florsocker (1 dl)
  • 20 g äggula (1)
  • 190 g mandelmassa
  • 2 g kardemumma (1 tsk)
  • 80 g rumstempererat smör
  • 50 g ägg (1 st)
  • 50 g äggula (3 st)
  • 4 äpplen 2 g kardemumma (1 tsk)
  • 8 g malen kanel (1 msk)
  • 50 g flisad sötmandel (0,75 dl) (jag använde hackad mandel)
  • 50 g flytande honung (2 msk)
  • 40 g råströsocker (0,5 dl)
  • 50 g strösocker (0,5 dl)
  • 90 g vetemjöl (1,5 dl)
  • 20 g havregryn (0,5 dl)
  • 2 g bakpulver (0,5 tsk)
  • 60 g rumstempererat smör
  • 150 g äggula (8 st)
  • 180 g strösocker (2 dl)
  • 1 vaniljstång 600 g vispgrädde (6 dl)
  • 150 g mjölk (1,5 dl)
  • 35 g osaltat smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.