Just banan tycker jag passar lite extra bra i mugcakes, då det fyller ut kakan bra (kakan får en bra storlek och blir luftig), bidrar med en mjuk smak och sötma, samtidigt som det är krämigt och kan agera som substitut till smör
Mazarinsmaken (det vill säga bittermandelarom) är så gott att blanda med flera olika smaker, varav en är just choklad (hallon, blåbär och banan är andra smaker som är toppen
Mazarinsmaken (som kommer från bittermandelarom) är så gott att blanda med flera olika smaker - varav en är just choklad (hallon, blåbär och banan är andra smaker som är toppen)
Kan det bero på att den sätter ihop ord lite hipp som happ från helt skilda saker och sätter ihop dem till meningar, som inte ens har med saken att göra och säger att det är kopierat
Först har vi en mandelbotten smaksatt med lite bittermandelarom (mazarinsmak), som är toppad med vispad grädde (som jag smaksatt med lite vanilj och sötströ), och sedan dekorerad med massor av bär
Jag älskar verkligen mazarinsmaken, och kommer fortsätta baka en hel del mer med detta. Jag hade en mycket trevlig middag igår med min systers familj, där vi åt underbar färsk lax serverad med en salsa
Blåbären passar utmärkt ihop medmazarinsmaken. När det är varmt och soligt ute, som under de senaste dagarna, blir jag ofta sugen på att baka fräscha bakverk med en massa härliga bär
Som dessutom är smaksatt med lite bittermandelarom och därför får den klassiska mazarinsmaken. Då kommer jag här med ett utmärkt tips på vad ni ska baka
Många tycker nog att det kan låta lite konstigt med bönor och dylikt i bakverk, men jag lovar er att man inte känner smaken av detta, och ingen skulle kunna gissa att det var bönor i
Här är en av dem, medmazarinsmak dessutom. Jag la till lite bittermandelarom för jag tycker det hör ihop med mazarintemat, men gillar man inte det så låter man bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.