Koka upp vatten med socker och kryddor och låt koka ihop en minut. Med lite extra värmande kryddor blev det en jättegod kräm, som avnjöts lite ljummen med gräddmjölk
Kryddat medkardemumma, kanelochvanilj. Servera med glass, vaniljsås eller kesella vanilj. När kanterna är jämna och fina naggar du den lite i botten med en gaffel och låter den sedan stå i kylen ytterligare ca två timmar
Jag har gjort äppelmos tidigare men denna gången ville jag testa att utesluta sockret, jag tog istället Icas sötströ, smaksatte medkanelochvaniljpulver
En burk med rabarber står och är ledsen i frysen. Jag har ju redan gjort en rabarbermarmelad på bloggen, men denna blir lite annorlunda medkardemumma i
mer vaniljsocker. Rör ner smöret och mjölet väl blandat med de torra ingredienserna. Smörj och bröa en långpanna, häll i smeten och strö på kaneloch ( kardemumma ) efter eget tycke
För att få lite härliga smaker så kan du testa att tillsätta några goda kryddor såsom tex kanelochkardemumma men tror även det blir gott med ingefära och kanske till ochmed pepparkakskryddor, bara att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.