Jag har gjort äppelmos tidigare men denna gången ville jag testa att utesluta sockret, jag tog istället Icas sötströ, smaksatte medkaneloch vaniljpulver
När det vankas middag som denna brukar vi gå all in när det gäller tillbehören, kokt brysselkål (och Anki envisas fortfarande med att säga fel och kallar dom istället för broccoli), asiagurkor, rödkål, äppelmos, ättiksgurka, gelé, kokta bönor och naturligtvis sån där skedätarsås
Jaja, efter den här powersmoothien, invirad i en pläd ochmed sällskap av det senaste numret av Må Bra var det i alla fall inte FULLT lika synd om mig längre
Skala och skär äpplena i bitar, lägg dem i en skål med kallt vatten så blir de inte så bruna. Jag gjorde en så himla god kräm en dag så jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet till er
Servera med Milda Vaniljvisp eller blanda Milda Vaniljvisp och Milda Visp för en mindre söt sås. Skala äpplena, skär bort kärnhuset och dela i små bitar
Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt medkanel som mättar hela förmiddagen
ÄppelmosSockerKanelGör så här. Bullarna ska stå med snittytan åt sidorna om du ska göra gifflar. Låt svalna och njut av nybakade äppel ochkanel gifflar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.