Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Lägg dem tillsammans med citronen, vattnet och kanelstängerna i en kastrull och koka till de blir mjuka men inte för mosiga för det skall vara äpplebitar kvar
Mät upp vattnet och häll i kastrull, lägg i det rivna citronskalet och äpplen skurna i bitar. Låt koka i ca 30 minuter, äpplena skall vara helt sönderkokta
Jag är väldigt sällan sjuk och mycket tror jag beror på att jag tränar regelbundet och att jag äter bra mat med mycket näring som gör att kroppen klarar av att stå emot förkylningar och liknande
Toppa med valfria bär/frukt eller ät som den är. Kanel. 1. Riv äpple, vispa i ägg och rest. Ingredienser. 2. Använd antingen en mugg eller skål som tål mikro
konserveringsmedel. Marmelad från Provence5 stora syrliga äpplen (ej för mogna)250 gr torkade aprikoser¾ liter vatten1 liter socker1 dl skållad och skalad mandelSkala och kärna ur äpplena och skär dem och aprikoserna i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.