Äppelkakamedkaneloch kardemumma. Äppelkaka är en klassiker och något de flesta tycker om. Det här är en variant som bakas på bovtete och kokosmjöl och som smaksätts medkaneloch kardemumma som passar så bra ihop med just äpplen
ÄppelkakaI lördags fick vi besök av en god vän och hennes tvillingsöner. Nästa gång ska jag testa att steka äppelbitarna med lite pudrad kanel på en stund innan jag lägger dem på kakan
Smält smöret och blanda med socker, vaniljsocker och citronskal. Rör ner mjöl, bakpulver och mjölk. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant
Överraskade sambon med lite äppelkakamed vaniljsås idag, hans favoriter är de gamla hederliga bakverken som kärleksmums/mockarutor, kanelbullar Budapestrulle ochäppelkaka framför cupcakes och maffiga tårtor
Det är varma filtar, stora koppar te, och friska morgonpromenader, med väggrenen kantad av frost. Medan kakan svalnar rör du enkelt ihop den här förförsikt goda vaniljsåsen
Rör matfettet med socker, vanilj och citronskal. Servera kakan ljummen eller kall med glass, vaniljsås eller lättvispad grädde smaksatt med vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.