Äppelkakamed kanel ochkardemumma. Äppelkaka är en klassiker och något de flesta tycker om. Det här är en variant som bakas på bovtete och kokosmjöl och som smaksätts med kanel ochkardemumma som passar så bra ihop med just äpplen
Stöt kardemummakärnornaoch blanda med sockret. Överraskade sambon med lite äppelkakamed vaniljsås idag, hans favoriter är de gamla hederliga bakverken som kärleksmums/mockarutor, kanelbullar Budapestrulle ochäppelkaka framför cupcakes och maffiga tårtor
Stöt kardemummakärnornaoch blanda med sockret. Rör matfettet med socker, vanilj och citronskal. Servera kakan ljummen eller kall med glass, vaniljsås eller lättvispad grädde smaksatt med vaniljsocker
Jaja, efter den här powersmoothien, invirad i en pläd ochmed sällskap av det senaste numret av Må Bra var det i alla fall inte FULLT lika synd om mig längre
Skala, dela och kärna ur äpplena med ett kuljärn. Smält smöret och låt det svalna. Pudra äppelkakanmed florsocker vid serveringen och dekorera med citronmeliss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.