späd ev med lite mer vätska. Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond
Rimmad laxmed dillstuvad potatis och fänkålssalladrimmadlaxkokt potatis, fast sortmjölsmörmjölkdillsalt och pepparfänkållimeolivoljaKoka en bechamelsås - smält smör i en kastrull och pudra över mjöl
Gårdagens anrättning gav både sötma och syra vilket passade perfekt ihop med den salta laxen. Det där med att blanda i bär i mat är något jag är ytterst förtjust i
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.