Blanda fröna med lite av sockret i receptet så det inte hamnar i en enda klump. Lägg på en plåt med bakplåtspaper och baka i 175 grader mitt i ugnen i ca 10 minuter. Avsluta med grädde och solroskärnor 8 snaps
Smula jästen i bunken, i med salt och det ljumna vattnet. I med oljan och vetemjöl special. Kör assistenten tills allt är blandat, sen i med vanligt vetemjöl tills degen känns smidig men lite kladdig
I med äggen, sambal oleken och kryddorna och blanda lite mer. När de är klara så serverar du dem som du vill, men jag brukar lägga dem i pastasåsen jag brukar göra och servera med pasta till, mmm
Rör i myntan och smaka av med salt och peppar. I morgon kör vi vidare med fler recept från menyn, det blir de fyllda tomaternas tur att presenteras närmare
Blanda äpplen med lemoncurd. Fyll formarna med äppleblandningen och fyll på med havregrynsblandningen. Ät varma med hallon och vanilglass 4 st äpplen. 50 g mörk choklad med hallonsmak
Börja med att göra smuldegen. Blanda margarin med mjöl, socker och vaniljsocker till en smulig massa. Smält smöret och i med sockret och kanelen, Mängden kanel beror på hur mycket kanelsmak du vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.