Jag älskar frosting med philadelphiaost, men ibland tycker jag att det kan vara svårt att få till konsistensen och man behöver använda mängder med florsocker (vilket gör att den blir himla sött)
Receptet är egentligen ett sockerkaksrecept ur Bonniers stora kokbok, med några ändringar dock. Fyll muffinsformar med smeten, varva med äppeltärningarna
Jag hade turen oturen att bo bara några kvarter från deras butik i Chelsea Market när jag pluggade och jobbade där, och efter att ha smakat deras morotskaka blev det säkert ett par besök i månaden för att köpa med mig deras gudomliga bakverk
Sen har jag färgat vaniljfrostingenmed pastafärg för att få till den där blåa Frost-färgen. Lägg mjöl, kakao, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa samma med en elvisp
Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Vispa ägg, socker, sirap och vaniljextrakt med elvisp. Blanda vetemjöl med kryddorna och bakpulvret i en skål
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner växelvis med smörblandningen. vaniljfrosting. Spritsa på muffinsen och garnera med lite strössel ca 12 mellanstora saffran
I morse så blev det i alla fall gröt i och med att jag skulle styrketräna på förmiddagen. Klicka vaniljfrostingen över gröten, ha på lite mer rivna morötter och ev lite valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.