//Matilda Äppelcupcakesmed vaniljfrosting. Äppelcupcakes. Eftersom det fortfarande är höst och äppeltider och hela backen var full av äpplen blev det givetvis något gott med äppel i
Receptet är egentligen ett sockerkaksrecept ur Bonniers stora kokbok, med några ändringar dock. Fyll muffinsformar med smeten, varva med äppeltärningarna
Ta fram en långpanna och klä den med bakplåtspapper. Kanelfrosting. Blanda de torra ingredienserna i en skål och sikta sedan ner dem i äggsmeten och blanda ihop med luftiga tag
Ta fram en långpanna och klä den med bakplåtspapper. Kanelfrosting. Blanda de torra ingredienserna i en skål och sikta sedan ner dem i äggsmeten och blanda ihop med luftiga tag
Jag älskar verkligen kombinationen äpple/kanel och den kombinationen i en cupcake med en fräsh frosting med cream cheese och kanel blir jag aldrig någonsin trött på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.