4 900 g fast potatis 1 rödlök 4 skivor fläskkarré 1 tsk smör eller margarin 1 tsk majsstärkelse 2 dl vatten 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 tärning köttbuljong eller motsvarande mängd fond 1 msk soja 1 rött äpple salt och peppar 150 g haricots verts 1 romansallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Servera fläskkarrénmed den rostade paprikan samt zucchinin, potatisen samt melonsalsan. Blanda fläskkarrénmed olivolja, ostronsås, kryddor samt vinäger i en skål att marinera medan du lagar tillbehör
Blanda potatis, olja och örter, smaksätt med salt och peppar. Blanda samman ingredienserna till ruben och gnid sedan in hela köttbiten med kryddblandningen
Fläskfilé medgräddsåsoch champinjoner. Servera med kokt potatisoch sallad. Hacka löken till stora bitar och stek den på medelvärme i smör tills den mjuknat
Servera oxrulladerna med gelé, haricots verts och kokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.