Det är egentligen bara att kärna ut äpplen, skiva dom i tunna skivor och pudra över medkanel. Nu är det ju inte säsong för äpplen, men det här måste ju vara perfekt när äppleträden dignar av frukt och man inte riktigt hinner med att ta vara på allt
Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Ovan ser ni, från vänster, äppelchips som torkat på lite högre värme ej urkärnade, äppelchips torkade på lägre värme urkärnade och så längst ner till höger äppelchips kryddade med lite kanel
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Krydda medkanel eller kardemumma (frivilligt). Äppelchips är gott att äta som snacks, att strössla över frukostskålen och perfekt att skicka med i skolväskan
Jag är väldigt sällan sjuk och mycket tror jag beror på att jag tränar regelbundet och att jag äter bra mat med mycket näring som gör att kroppen klarar av att stå emot förkylningar och liknande
Toppa med valfria bär/frukt eller ät som den är. Kanel. 1. Riv äpple, vispa i ägg och rest. Ingredienser. 2. Använd antingen en mugg eller skål som tål mikro
Mumsig rawfood chia pudding med äpple och kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Häll i mandelmjölken i en kanna eller bunke, häll över chiafröna och vispa runt med en visp tills det börjar tjockna
Hyvla äpplen till chipstunna skivor med en mandolin eller osthyvel. Om man likt mig älskar kanel kan man även pudra på det innan man skjutsar in plåten i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.