Äppelbräserad karré med rotfruktsstomp
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st karréskivor
  • salt
  • 1 msk matfett
  • 1 st äpple
  • 0.5 dl äppeljuice
  • 4 st potatis
  • 1 st palsternacka
  • 1 st morot
  • 100 g kålrot
  • 1 msk smör- & rapsolja
  • salt och peppar
  • broccoli
  • 2 st karréskivor med ben, ca 1 1/2 cm tjocka salt peppar, ingefära 1 msk matfett 1 st äpple 0.5 dl äppeljuice konc Rotfruktsstomp: 4 st potatis 1 st palsternacka 1 st morot 100 g kålrot 1 msk smör- & rapsolja 1-2 msk salt och peppar Servera med: broccoli kokt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.