En typisk Italiensk pastarätt som är väldigt enkel men ändå ger en festkänsla, pastan ligger i en krämig sås med lite chili, champinjoner och sockerärtor
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra medjulskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Blanda den kokta pastanmed gräddsåsen och tillsätt riven parmesanostoch sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola ochparmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Fräs skinkaoch zucchini i olivoljan några minuter. Häll av pastanoch vänd runt den med skinkblandningen och servera direkt eller låt svalna och kyl i lunchlåda
En krämig pastamedskinkaoch gröna ärtor. fräs skinkan lite i en stekpanna och häll över grädde och ost så att det kokar ihop någon minut salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.