Äntligen är glasskivanpåplatsi vårt kök. Idagpåmin första jullovsdag roade jag mig att städa i hela huset, stryka tvätthögen, handla mat och göra lite mer julgodis
Det är fortfarande väldigt mycket smoothiebowlspå menyn, mycket vegan och mejerifritttillsammans med det glutenfria, kombucha i mängder, golden milk (gurkmejalatte) matchadesserter och kokoskefiri flytande form
Vi kom just tillbaka från en drömsemester påBali, en underbar ö, både härliga stränder, vacker natur med illgrönarisfält och vulkaner men också en konstnärlig och vacker kultur
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.