i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. ä. r. k. o. m. e. t. p. s. å. n. y. c. g. d. h. u. l. f. ö. D. a. b. ". v. x. K. ♥. -. 2. T. 4. R. 1. j. ½. ,. L. F. S. B. V. s t
Tillsätt sedan vattnet litei taget och rör om med fingrarnatills en fast deg formas. Majs är som många kanske redan vet basfödan i många Sydamerikanska länder
Rulla små bollar och lägg på plåt, platta sedan till dem lite. Lägg saffran i cognacen och låt stå. Riv mandelmassan grovt på rivjärn och blanda med socker och äggvita
Tack vare J & M låg det alltså en liten saltrulle av älg och skräpade i frysen igår. Jag vet intevilken del av djuret som ska föreställa saltrulle men i söt och lagom storlek var den i alla fall
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas litebitterti smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Rulla små bollar och lägg på plåt, platta sedan till dem lite. Lägg saffran i cognacen och låt stå. Riv mandelmassan grovt på rivjärn och blanda med socker och äggvita
Vispa sedan med elvisptills de har blandat sig väl och smöret blivitlitefluffigt. Gått och varit göööörasugen på att baka en rulltårta precis hela veckan
När Marie fyllde jämnt önskade hon sig en kladdkaka som alla gäster på kalaset skulle kunna äta. Den här gluten- och laktosfriavarianten serverades med stora skålar laktosfri grädde och mängder av färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.